Smekmånad | Honeymoon

30 mei 2024 - Wormerveer, Nederland

Smekmånad |  Honeymoon

Die laatste dagen voor je honeymoon zijn toch altijd lekker op energiestand: overdrive

Druk druk met afronden op het werk, afscheid nemen van lieve collega’s en uiteraard het standaard gesprek met de Big Boss: Well Bossie I go now, do not call, no whatsapp, and see you in 5 weeks! Bossie: 5??? I thought 4?? Me: Oh? I thought 6 but lets settle with 5 then! See Yah!!

Op de valreep hoorde ik van Lange D. dat je alleen maar drank doordeweeks kunt kopen in Zweden… Ohh! Nou nog maar ff langs de supermarkt voor extra (heel handige) pakken wijn van 3L.

Eenmaal thuis, alles verzamelen, nog meer verzamelen, camper inruimen, nog meer verzamelen.. schat… we zouden toch minder meenemen??

De klusjesman kwam ook nog even langs om de laatste klusjes te doen in huis. Snel nog even koken om een voorraadje te hebben in de vriezer voor onderweg.. Pfff trek in wijn! Laat Mippie nou net 1 dag geleden een blaasontsteking krijgen en dus antibiotica en dus geen alcohol…. dan mag ik vast ook niet 1 zo’n 3L pak aanbreken….

Godzijdank.. het verlossende woord van Mippie: “Eppie komt zo nog ff langs”…. Yes.. de wijn gaat open!!

Vanochtend hebben we nog meer verzameld, broodjes en koffie gemaakt, de buren van 92 jaar en 95 jaar gedag gezegd… Starten maar! We zijn “on-route!!